Lansez astazi primul apel si cateva sfaturi, in speranta ca anul acesta am putea sa obtinem fondurile care ar mai fi necesare pentru continuarea si finalizarea lucrarilor la Memorialul Canal Dunare – Marea Neagra, de la Poarta Alba.

   Si primul apel il fac catre pritenii Facebook, carora le propun un fel de joc in doi pasi.

   PASUL I

   Fiecare prieten devine un colector. Fiecare colector cauta donatori intre prieteni, cunostinte, rude, etc. Suma minima de colectat este de 5(cinci) lei. Fara limita maxima. Colectorul depune suma colectata in contul IBAN: RO98RNCB0114032044100001, deschis la BCR, pentru AFDPR Fil. Constanta, cu mentiunea “MEMORIAL” sau ii depune la sediul filialei noastre, Bdul. Ferdinand, nr. 17A, langa Radio SKY, pentru care va primi chitanta.

    PASUL II

    Fiecare colector va  lista FISA 230, cedare 2% din impozitul pe venit si o va completa cu datele din FISA model pe care o postez. Va distribui fisa prietenilor, colegilor si cunostintelor care realizeaza venituri si platesc impozit pe venit(salarii, chirii, dividente, etc.) pentru completare date personale. Dupa completare va colecta fisele si le va depune la orice administratie financiara sau la sediul nostru de la adresa mentionata sau ni le va trimite prin posta.

    Pentru oricare dintre variante colectorul va primi o dovada(chitanta de depunere numerar, dovada de trimitere sau depunere FISA 230). Actul doveditor va constitui biletul de uracare in autocar in ziua inaugurarii, zi care va fi anuntata prin mijloace de comunicare(facebook, communicate, etc).

     Informatii si lamuriri la tel. 0241611068 sau 0766102736.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *