ARDE TARA

PROBLEMELE TARII

   Tara este ocupata cu rezolvarea problemelor infractorului Dragnea. Nimic nu este mai important decat scaparea infractorului de inchisoare.

   Sa vedem care sunt acum marele probleme ale tarii :

-infractorul pretinde ca nu are avocat si isi amana procesul la ICCJ(n-o fi avut bani sa isi angajeze);

– infractorul da in judecata ICCJ. Masura de rezerva;

– Guvernul sesizeaza CCR pe neconstitutionalitatea modalitatii de numire a completului de 5 judecatori la ICCJ, tot pentru salvarea infractorului. Conflict intre institutii. Semneaza Vasilica;

– Iordache, uns cu patalama valabila 24 de ore Presedinte al Camerei Deputatilor, sesizeaza CCR de neconstitutionalitatea Protocolului incheiat intre Parchet si SRI, tot pentru salvarea infractorului.

    Toate posturile TV comenteaza, analizeaza, cauta solutii pentru infractor. Din cand in cand, principala problema a tarii este condimentata cu vesti despre infractoarele Udrea si Bica. Tacere despre infractorii Ghita si Mazare.

    Tot ca divertisment, ni se dau aspecte de la audierea pretendentei la sefia DNA, de la care, in afara altor emanatii gen Vasilica, aflam ca in 28 de ani de activitate nu a stiut ce este independenta. Saraca! Votul, 6 contra 1. Votul pentru, al lacheului.

    Concluzia? Daca acesta este nivelul profesional si de tinuta al procurorilor, atunci justitia in tara romaneasca e pe maini rele. Si o tara cu asemenea  justitiabili, este ceea ce suntem noi astazi: un popor condus de infractori si de analfabeti.

Postat de Paul Andreescu, fost detinut politic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *