DOMNULE BJOZA,

VAD CA SI DACA AJPISurile NE-AU TRANSMIS SA NU MAI PRIMIM DOSARE, REFUZAND SA LE PREIA CHIAR SI PE CELE PRIMITE PANA NU SE REDACTEAZA UN PROTOCOL INTRE PARTI, DVS. PERSISTATI. VA INTREB, IN CE BAZA SA PRIMEASCA DOSARE FILIALELE? CINE SI CE ACT OFICIAL LE AUTORIZEAZA SI CE SI CINE RASPUNDE PENTRU GRESELI, PIERDERI, ETC SI IN CE BAZA SA RASPUNDA? SAU CONSIDERATI CA ACORDUL DVS. ESTE SUFICIENT. NU DLE. BJOZA, DVS. TREBUIE SA VA SUPUNETI VOINTEI CND, DAR CU CARE NU  CREDETI CA MAI E NECESAR SA VA CONSULTATI, DE PARACA ASOCIATIA ESTE CEVA LA PURTATOR. MAI MULT, INSISTATI PE PRIMIREA UNUI DOSAR CU ORIGINALE SI UNUL CU COPII, CU NU STIU CATE ACTE. SI DACA SUNT MAI MULTI COPII IN MAI MULTE COLTURI DE TARA SAU DE LUME, DE UNDE TOT ATATEA ORIGINALE? INSISTATI PE TOT FELUL DE ACTE, DAR CEI CARE AU FOST BENEFICIARI AI DL 118/1990 AU NISTE HOTARARI EMISE DE O COMISIE AUTORIZATA IN CARE SUNT INSCRISI ANII CARE FAC OBIECTUL COMPENSATIEI, CEIALTI POT SOLICITA COPII DUPA FISEL DE LA IICCMER SAU DE LA MINISTERUL JUSTITIEI, DIRECTIA INSTANELOR MILITARE, PEMNTRU STRAMUTATI -NU DEPORTATI DL. BJOJA. CITITI TERMENII DIN DL 118/1990, ART. 1, AL. 1-. NU COMPLICATI, CI SIMPLIFICATI. DAR DACA MAI AVETI UN DRAM DE MINTE, RENUNTATI LA GRESEALA FACUTA SI LASATI CA DOSARELE SA FIE PRIMITE DE CEI AUTORIZATI, CARE SI RASPUND PENTRU GRESELI, ASA CUM A FOST SI CU DL 118/1990.

E MAI BINE SA VA UITATI LA ERORILE DIN LEGEA 130/2020 SI SA LUATI LEGATURA CU DL. ADNAGI, POATE CA REUSESTE SA INTRODUCA UN PROIECT CU REPARAREA ERORILOR. ASTFEL: LA AL. 6  , “A BENEFICIAT” TREBUIE INLOCUIT CU “AR FI BENEFICIAT SAU BENEFICIAZA PARINTELE SAU”; LA AL. 7, “DE CARE A BENEFICIAT”, TREBUIE INLOCUIT CU ” AR FI BENEFICIAT SAU BENEFIZIAZA PARINTELE SAU”; LA AL. 8  TREBUIE FACUTA PRECIZAREA CA “PENTRU COPIII CARE ERAU MINORI SI CARE SUNT BENEFICIARI AI DL 118/1990, DE DREPTURI NU POT BENEFICIA SI COPII LOR” aLTFEL, S-A PRODUCE O NOUA DISCRIMINARE FATA DE COPIII DE FOSTI DETINUTI POLITIC, IN SENSUL CA LA STRAMUTATI DREPTURILE S-AR EXTINDE PANA LA A II-A GENERATIE.

PRIN CONTINUTUL LEGII 130/2020 S-A CREAT O DISCRIMINARE FLAGRANTA SI INADMISIBILA INTRE MAME SI COPII. ASTFEL. IN TIMP CE MAMELE AU O INDEMNIZATIE FIXA DE 700 LEI/LUNA, COPII AR PUTEA BENEFICIA DE INDEMNIZATII DE 100% SAU 50% DIN INDEMNIZATIA PARINTELUI. SI ASA S-A PRODUS O COLECTIVIZARE, IN CARE PARCA TOTI AU MUNCIT LA FEL. AR FI TREBUIT SA CONSULTATI CU DETINUTI POLITIC TRIMISI DIN INCHISOARE IN STRAMUTARE, CEL PUTIN SA AFLATI CARE A FOST DIFERENTA INTRE DETENTIE, STRAMUTARE SI DO. PROPUNETI CA MAMELE SA BENEFICIEZE DE CUANTUMUL DE CARE BENEFICIAZA COPIII. POATE REUSIT INAINTE CA AVOCATUL POPORULUI SA SESIZEZE CCR PENTRU NECONSTITUTIONALITATEA LEGII, PENTRU CA A FOST DEJA CONTESTATA LA AVOCATUL POPORULUI PENTRU NECONSTITUTIONALITATE.

SA DEA DUMNEZEU MINTEA ROMANULUI DUPAURMA!

POSTAT DE PAUL ANDREESCU.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *