INTERESANT!!!!!

Din  “REVOLUTIONARUL”. Nedatat

Șmecheria” subsecretarului de stat Octav Bjoza a fost demascată

Astăzi, la ora 10:30, Octav Bjoza, subsecretar de stat la „Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 – 1989”, nu a fost invitat, a fost convocat la „Comisia parlamentară a revoluţionarilor din Decembrie 1989” pentru a explica numirea lui Sorin – Vintilă Meșter în funcția de director de cabinet.

Strigător la cer, fostul secretar de stat, Sorin – Vintilă Meșter, eliminat din Guvernul României pentru nereguli și cu toate acestea a fost numit în această funcție de către Octav Bjoza.  

Prin Decizia nr. 262 din 20 septembrie 2018, emisă de Doamna Prim Ministru Vasilica – Viorica Dăncilă, este demis secretarul de stat Sorin – Vintilă Meșter și până la numirea unui secretar de stat funcția este preluată de subsecretarul de stat Octav Bjoza. 

A doua zi Octav Bjoza numește în mod abuziv pe același Sorin – Vintilă Meșter ca șef de cabinet și pe fostul șef de cabinet HAMAR ALPAR BENJAMIN în funcția de consilier. 

Decizia de demitere a lui Sorin – Vintilă Meșter a fost emisă în urma unor mari nereguli descoperite la Secretariatul de stat condus de acesta și de HAMAR ALPAR BENJAMIN.

În fața parlamentarilor din Comisia CPRD Octav Bjoza a dat cu subsemnatul și a declarat că deși i-a numit pe cei doi demiși el nu le-a dat nicio o atribuție și nici nu le va da și a subliniat că ia luat din milă. Mai mult acesta a făcut pe prostul, deși știa, că el nu știe că Sorin – Vintilă Meșter și HAMAR ALPAR BENJAMIN au făcut nereguli și că cei doi au blocat instituția. Prin numirea celor doi Octav Bjoza blochează din nou Secretariatul de Stat.

Pe fondul celor cercetate s-a început procedura de anulare a numirii celor doi: Sorin – Vintilă Meșter și HAMAR ALPAR BENJAMIN.     

În urma abuzului săvârșit de subsecretarul de stat Octav Bjoza s-a sesizat Corpul de Control al Primului Ministru și din data de 21 septembrie 2018 este analizată și cercetată întreaga activitate a fostului secretar de stat Sorin – Vintilă Meșter și a fostului director de cabinet HAMAR ALPAR BENJAMIN.

Comisia pentru petiții, cercetarea abuzurilor și combaterea corupţiei din Senatul României a început cercetarea documentelor emise de secretarul de stat și de subsecretarul de stat. 

Referitor la HAMAR ALPAR BENJAMIN menționăm că acesta poartă în cârcă acuzații extrem de grave: suspiciuni de fraudă, șantaj, violență, fiind înregistrate în acest sens nu mai puțin de 5 plângeri penale.

Nu de mult directorul de cabinet a fost acuzat pentru furt. Acesta ar fi furat un acumulator portabil dintr-un supermarket din Târgu Mureș.

Sursa: https://evz.ro/director-de-cabinet-prins-la-furat-intr-un-supermarket-hamar.html

În acest context atragema tenția „Nimeni nu are voie să-și bată joc de mișcarea revoluționară”. 

INTERESANT DE CITIT. SI PENTRU CEI CARE MAI AU INDOIELI IN CEEA CE IL PRIVESTE PE DL. BJOZA, DACA CONTINUTUL ARTICOLULUI NU ESTE O MANIPULARE, SPUNE SUFICIENT.

POSTAT DE PAUL ANDREESCU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *