MOCIRLA IN CARE NE LASAM TAVALITI

    Dupa ce mai ieri era alungat de cetateni ai tarii cu lovituri dupa ceafa si cu picioare in cur, Gusa, un alt produs al drojdiei postecemriste si al scolii lui Vantu si Voiculescu,  isi vinde prietenii(daca le-a fost vreodata prieten!), declarand ca sunt oamenii lui Coldea, nociv ca a fost SRIst, chiar daca, cu ceva timp in urma, pe Iulian Vlad, starostele Securitatii si mentor al sau, il declarase iubitor de tara si patriot. In fapt, avem de-a face cu o tranzactie prin care acest impostor moral, in schimbul unor avantaje in viitor, a pus Realitatea TV la dispozitia ciumei rosii, aliniind-o celorlalte posturi aservite.

    Olguta-Sluguta, a devenit una ditre cele mai mediatizate stiri dupa ce a pierdut trenul in care vroia sa urce si a ramas cu geamantanul pe peron.

    Comunistii, dupa alungarea  regelui, in pufoaicele cu care sosisera in tara pe tancuri rusesti, au patruns in sala tronului, cautand ceva de praduit, de mancat sau de baut. Si daca nu au gasit, dupa ce s-au holbat si au scuipat putin pe jos, si-au scos trascaul din buzunar de la pufoica, au ciocnit sticlele una de alta, au tras cate o dusca, s-au sters la gura cu manecile de la pufoaice, au mai scuipat o data pe jos si au plecat satisfacuiti de ce vazusera si de ce facusera. Urmasii lor, analfabeti, dar imbracati la moda, si-au invitat si musafirii in sala tronului, unde, dupa ce au ciocnit cate un paharel cu trascauri fine, s-au sters la gura cu servetele fine si s-au asezat la mese imbelsugate, asistati de tronul regilor, sa vada si ei cum se ghiftuiesc urmasii tovarasilor si sa le arate ca in sala tronului se pot face chiar si ospete. De ce nu s-o fi asezat toanta numarul unu a tarii pe tron? Dar nu cred ca mai este mult pana atunci!

     Si ca tacamul sa fie complet, justitia ne-a dat o dovada de loialitate si de aliniere si la cererea unui infractor, dar nu orice infractor, a dat o hotarare prin care a anulat ierarhiile judecatoresti si a aseazat lucrurile asa cum a  vrut stapanul.

    Concluzia? Suntem tavaliti intr-o mocirla din care, nici nepotii nostri nu vor avea suficienta apa sa se mai curete.

Postat de Paul Andreescu, fost detinut politic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *