Pentru dl. Bjoza

Blandiana: 2018 – cel mai umilitor an din istoria noastră recentă. Suntem conduşi de un grup infracţional organizat
 
Ana Blandiana (Epoch Times România)
 
Scriitoarea Ana Blandiana a catalogat anul 2018 care tocmai a trecut drept “cel mai umilitor an din istoria noastră recentă” şi a arătat cu degetul spre PSD.
“Anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastră recentă nu numai pentru că suntem conduşi de un grup infracţional organizat, care are ca principal obiectiv demantelarea statului de drept, asigurându-şi astfel confortul delincvenţei, ci şi pentru că acest proces de o gravitate extremă se desfăşoară pe fondul comparativ al centenarului şi în ajunul preşedinţiei rotative a UE, care ne pun sub reflectoare simbolice degradarea.
Umilinţa fără precedent izvorăşte din importanţa toxică pe care o au prostia şi interesul fără ruşine într-un peisaj politic din care au fost extirpate orice idee, orice credinţă, orice umbră de cultură, iar fărădelegea nu se mulţumeşte să calce legea, ci o schimonoseşte şi o face derizorie. Îi doresc ţării mele mulţi ani din care nici unul să nu semene cu 2018!”, se arată într-un mesaj al scriitoarei citat de hotnews.ro.
 
Ce zice dle. Bjoza, curcile alea de la anexa de partid(PCR), rad de ce scrie dna. Ana Blandiana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *