PERICOLUL

Pe vremea comunismului construiam o multime de scenarii de pedepsire a criminalilor-netrebnici comunisti dupa inlaturarea lor. Unul dintre scenarii era ca dupa judecarea de catre o instanta internationala, nu de justitia autohtona care, or si-ar fi aparat stapanii prin achitare, ori ar fi pronuntat verdicte de asasinare, asa cum au si facut-o, ca sa isi multumeasca noii stapani, Ceausestii si slugile-lichele care il linguseau si sustineau, sa fie inchisi intr-o inchisoare, Aiud sau Gherla, la Zarca, cu hardau de apa si de necesitati in celule; sa fie hraniti cu hrana pe care ne-o oferisera noua; sa beneficieze de atata aer cat beneficiam noi; sa aiba atata asistenta medicala cata am avut noi; sa aiba conditiile de higiena pe care ni le-au oferit noua si din cand in cand sa ia cate o bataie dupa metode prescrise de specialistii lor, asa cum beneficiam noi si de cate o perioada de pedeapsa la izolare cu lanturi si catuse, imbracati sumar, sa doarma pe paturi fara saltele si sa manance din 3 in 3 zile, doua zile sa fie hraniti cu cate o cana cu apa calda si sare. Le-as fi facut si o favoare: i-as fi lasat sa se serveasca intre ei. Cine a fost sluga, sa fie acolo stapan. Dar le-as fi confiscat averile. As fi cerut si pentru mine o favoare: sa imi fie dat cuplul Nicolae si Elena si cateva slugi, pentru care as fi construit o mica inchisoare mobila, pe o platforma si i-as fi plimbat prin toata tara, localitate cu localitate, sa vada poporul cine ne-a chinuit si umilit si as fi incasat 1 leu/persoana pentru vizionare, bani pe care i-as fi folosit si pentru intretinere lor. Cand s-ar fi ispravit fondurile, i-as fi scos iar la plimbare, sa mai strang ceva fonduri. Reclama ar fi fost, “veniti lumeeeeeeee…..sa vedeti, dihaniile din cotet!”

    A venit si vremea socotelilor, dar in loc de judecata, am asistat la un asasinat. Ca intre comunisti, iar ceilalti –nomenclaturisti si lingai ai lor, securisti, CEisti, militieni, procurori militari, judecatori militari, etc.- au fost reanranjati si pusi in slujba noii nomenclaturi.

    Si dupa ani de la marea speranta, mai précis incepand cu sfarsitul lunii aprilie 2012, cand USL, urzeala si creatia infractorului-turnator-securist si beneficiar al unor conturi de el si de securistii lui stiute a preluat puterea in tara, am inceput iar sa imi imaginez si sa construiesc scenarii de pedepsire a celor perindati la putere din 1989 si pana acum. Si in mod special, pentru cei de acum. Comunismul a fost o adunatura de lichele formata din cei care ajungeau la varful puterii la diferite nivele si din pupatori si lingai din toate domeniile, care realizau ca totul era minciuna, nelegiuire si dispret fata de popor; de tampiti, care credeau ca sunt comunisti, chiar daca nici nu stiau cu ce se mananca comunismul si din prosti, care nu stiau de ce poarta carnetul rosu in buzunar. Urmasii lor nu se deosebesc de ei dacat prin aceia ca cei din primul esalon au jefuit si jefuiesc pe fata bogatiile tarii si isi fac legi pentru furt la vedere si fara consecinte.

   Nu am vrut ca in tara asta sa mai existe procese si condamnari de alta natura decat pentru infractiuni. Dar ei sunt mai mult decat infractori: sunt teroristi si cand vor fi inlaturati, daca cei care vor prelua puterea nu vor intelege ca prioritatile sunt anularea si indreptarea legilor stricate si condamnarea –daca va mai fi justitie in tara asta pana atunci- fara drept de eliberare pana la expirarea pedepselor a tuturor celor care au practicat terorismul politic, represiv si mediatic asupra acestui popor si asupra tarii, pericolul nu va disparea, pentru ca se va intelege ca in tara asta, cine vine la putere, poate sa faca ce vrea, ca nu li se intampla nimic.. 

Postat de Paul Andreescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *